Årsresumé 2009

Då var det årets sista dag. 2009 har utan tvekan varit det bästa året i mitt liv! Jag och Simon har blivit sambos och framför allt - jag har blivit MAMMA! Gabriel är det absolut bästa och mest underbara som hänt mig! 

Tänkte göra en kort, kort summering av året som gått.

Januari - Jag började läsa matte b på komvux samt 5 op-kurser på distans.

Februari - Vi gjorde vi rutinultraljudet, så häftigt att se att det faktiskt bodde en liten bebis i min mage! Simon fyllde 30 år och vi spenderade månaden mestadels med att flyttpacka och den 27:e blev vi äntligen sambos.

Mars - Vi åkte på vår första gemensamma resa - till Åland där vi hälsade på min Pappa och Co. Simon fick för första gången träffa min familj och släkt där nere.

April - Vad hände i april egentligen?

Maj - Minns inte mycket av maj förutom natten till Mors-dag då vi åkte in till förlossningen på SUS på grund av inga fosterrörelser. Det var då vi fick veta att bebis var liten, rättare sagt 32% under genomsnittet. Blev inlagd och spenderade Mors-dag på BB!

Juni - Började månaden med att bli utskriven från BB. Kommande veckor var riktigt jobbiga. Specialist mvc 2 gånger i veckan för att titta till bebis och så gjordes ett fostervattensprov. Bland de tuffaste veckorna i våra liv!  Hann med en IKEA-tripp också för att inhandla det sista inför bebis ankomst! Fick också veta att en av mina bästa vänner väntade barn.

Juli - Månaden vi längtat så efter! Den 17e juli klockan 08.41 föddes lille Gabriel. Den lyckligaste och mest omtumlande dagen i mitt liv. Gabriel drabbades av en AB0-immunisering och vi spenderade 8 dagar på neonatalavdelningen på NUS.

Augusti - Jag fyllde 21 år och i princip hela augusti gick all energi till att lära känna vår nya familjemedlem och få in lite rutiner.

September - Jag var mamma, tror inte jag gjorde mycket mer än koncentrerade mig på Gabriel :-)

Oktober - Dop! Gabriels underbara, fina dop! Gabriels morfar och hans sambo, moster och morbror kom och hälsade på från Åland!

November - Simon firades på sin första farsdag. 

December - Jag blev faster och Gabriel har fått en liten tösa-kusin. Vi har haft en underbar jul tillsammans och jag har premiär-jobbat lite.

Kommentarer
Postat av: malin

Ja gudars vad det har hunnit hända grejjor :)

Så roligt :D Gott nytt år på er <3

2009-12-31 @ 16:09:17
URL: http://gabson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0