Tisdagsuppdatering

Gabriel somnade strax innan 21 ikväll, så vi har haft massor med tid att fixa här hemma. Vi har verkligen gjort en grovstädning och det är så fint här hemma nu! Speciellt med gardiner i köket, det ser ju faktiskt bebott ut nu ;-) Mycket hemtrevligt blev det!

Gabriel är förresten så himla duktig! Vi har börjat lägga honom i sin egen säng när han ska sova så att han somnar i sin säng och inte blir så bortskämd som han tidigare varit att alltid somna i någons famn :-) Och det har funkat så bra! Han ligger och surrar en stund och sen somnar han :-) Och när han vaknar för sitt nattkäk tar vi över honom i vår säng, det är både enklast och mysigast så!

Tidigare idag var jag och klippte mig! Det behövdes verkligen då mitt hår har blivit en riktig mess nu när jag ammar. Hela håret är som svinto.. Huvvaligen, men alla får tydligen mer eller mindre problem med håret under amningstiden och mitt hår är väldigt känsligt så jag hade inte väntat mig annat :-P  Frisören klippte ungefär 5 cm på längden men tunnade ut det massor, så skönt! Nu ser det inte längre ut som att jag bär peruk! En bild dyker nog upp imorgon efter att jag färgat håret också :-)

Nu ska jag gå ut med soporna och sen är det sova som gäller!

Kommentarer
Postat av: malin

Men jag tycker om när jag får ha honom i famnen tills han somnar! Ta inte det ifrån mig ;) tss!



Han är en duktig kille, jag sa ju att han är en sån som pratar för sig själv, han verkar ju gilla sin egen röst, speciellt dom höga tonerna <3



Syns imorgon

2009-10-20 @ 23:16:52
URL: http://gabson.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej, och tack för gratulationen! :) Jag är i v 12+4, så är en rätt bra bit på vägen och de känns skönt att ha gått in i lite "lugnare" tider eller va man nu ska säga. Nu hoppas jag bara att allt ska fortsätta gå lika bra som de gjort hittills :)

2009-10-20 @ 23:17:25
URL: http://slaria.blogg.se/
Postat av: malin

Tant Malin är ju rätt ofta hos er, eller ni här. Så ni lär inte få rutiner ;)



Jaa men imorgon kommer vi och snusar bebis, och är social med dig ofc!

2009-10-20 @ 23:41:29
URL: http://gabson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, bild bild bild! :D

2009-10-21 @ 21:38:15
URL: http://jodd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0