Funderingar

Vi har haft ännu en mysmorgon idag! Gabriel vaknade pigg och glad 8.50 och då fick han komma över till vår säng. Imorse bytte jag ut vällingen mot ersättning, tänkte prova ge honom välling på kvällen istället. Simon vaknade strax efter Gabriel och sen låg vi alla tre och drog oss till 10.40 hihi. Såå skönt! Gabriel var på riktigt bushumör och ville bara dra mamma i håret :-) 

Sitter och kollar lite resor. Funderade på om vi skulle åka tåg ner till Stockholm istället för flyg då det förmodligen varit lite smidigare, men tåg var 2000 kr (!!) dyrare så vi väljer att flyga. Det kommer bli en lång dag och rutiner lär nog försvinna helt :-) Eftersom vi ska över till Åland är det en massa byten och jag som inte alls är stresstålig lär förmodligen bli galen ;-) Först måste vi åka bil till Kallax, flyga därifrån till Arlanda, ta flygbuss in till Cityterminalen, åka buss därifrån till Kapellskär och därifrån åka båt över till Mariehamn. Det tar alltså en hel dag då det är så mycket tider som ska passa. Tur att Simon är det motsatta till mig och mer lugn :-) Men vi kommer ha ungefär 3 timmar i Stockholm både på dit- och hemvägen så det känns bra! Men det krävs mycket planering att resa med barn, mycket man ska tänka på! Har i alla fall kollat upp med bagage och sånt annat viktigt för Gabriel :-)

Kommentarer
Postat av: Kristina

Har ni bokat resan nu eller är ni bara under planering än? Vad kul att ni tänkt åka till Åland så du får visa det för Simon och Gabriel :-)!

2010-01-24 @ 14:36:10
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0