OTUR med vädret!

Nog är det typiskt att när Gabriel väl blivit frisk och "vi" planerat in något roligt så blir det skitväder. Runt 7.30 imorse blev det svart ute, alltså seriöst, svart. Fick tända lamporna för att överhuvudtaget se något. Strax efteråt började det åska och regnet öste ner och det kändes som att den var precis utanför fönstret, den första som kom lyste upp hela vardagsrummet! Gillar inte åska, och Gabriel hade precis somnat i min famn och höll på att hoppa ur blöjan när det började. Nu tror jag bara det duggregnar lite, men vi får väl se om vi tar oss ut något i eftermiddag. Skippar lekparken i alla fall!

Britta kommer hit senare och det ser vi verkligen framemot! Om mindre än 2 veckor åker hon hem till Umeå och det vill jag verkligen inte :-( Men i höst ska vi åka ner och hälsa på henne, det är ju egentligen inte ens särskilt långt, 30 mil, men det räcker. Då måste vi ju hälsa på Jenny, Thomas och Sigge också! Vi får ta en minisemester :-)

Ringde precis på den där annonsen på Blocket, och det finns kvar :-D Jag hoppas att det är fint, samtidigt som en del av mig inte hoppas det så att jag inte ska köpa det, haha. Men det är verkligen något jag velat ha, till ett pangpris. Så vi får väl se hur det blir. Ska dit och kika ikväll i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0