Lördag och marknad

Lillprinsen vaknade 5.05 imorse efter 11½ timmars sömn. Själv vaknade jag med sprängande huvudvärk och illamående så S fick kliva upp trots att jag lovat honom sovmorgon.

Nu har han precis åkt till jobbet och Gabriel vilar. Gabriel har varit lite omöjlig på morgonen så det blev ingen promenad tidigare som jag hade tänkt, inte heller igår.. Men jag ska försöka klämma in en promenad innan middagen. Men det beror lite på hur länge vi blir på stan och vilket humör Gabriel är på. Annars får det bli efteråt, men det blir ju så fort mörkt ute nu och jag är grymt mörkrädd. Nåja..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen göra mig iordning. Inte nu för att jag ägnar så mycket tid åt att göra mig iordning, men idag ska jag nog faktiskt platta håret :-P Sminkar mig ju i princip aldrig eftersom jag inte känner att det behövs, men främst för att det är så tråkigt att tvätta bort det på kvällen! Ja, jag är lat! Kanske ids sätta lite mascara..

Kommentarer
Postat av: Elina

Sen är det ju faktiskt så att skönheten kommer inifrån, så snygg är du då alltid med eller utan smink. :) Dock har jag nog aldrig sett dig med smink?

2010-09-25 @ 11:43:01
URL: http://volanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0