Lördag!

Idag vaknade Gabriel 7.40. Det är verkligen lyxigt att sova så "länge", vi är ju vana att kliva upp 5.30-6! Simon har precis kilat iväg till jobbet. Han jobbar varenda helg hela september, lite konstigt schema.. Men då får vi ju lediga dagar tillsammans mitt i veckan istället. Jag hoppas dock att jag kommer få lite jobb snart, har ju knappt jobbat den senaste månaden. 4 dagar i augusti och 2 nätter hittills i september.. :-/ Fick verkligen mersmak efter att ha jobbat natt, tråkigt nog är nattbehovet väldigt litet.

Idag har vi tänkt vara på hemmaplan och städa. Har rengjort spisen, kaklet och skåpluckorna i köket på morgonen och tänkte även ta mig an toaletten och avloppen.. Urk.. Men det är ju sånt som måste göras lite då och då. Ikväll tror jag att vi skulle umgås med Malin, Johan och Stina? Vi vågade inte spika något för varenda gång vi gjort det så har vi varit tvugna ställa in det!

Nä nu ska jag slita mig härifrån och fortsätta här hemma. Det gäller att passa på medan lillbusen sover, då får man mest gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0