Ommöblering

Vi, eller snarare jag funderar på att möblera om. Blev inte alls nöjd när datorn flyttade ut till vardagsrummet, så mest troligt får den flytta in i sovrummet istället. Vårat sovrum är ändå inte särskilt fint, så det kan ju inte bli så mycket värre..? Men då ställer vi malmbyrån i vardagsrummet istället. Det blir förmodligen lite trångt i sovrummet men det spelar ändå ingen roll. Vardagsrummet känns viktigast för mig, och som vi har det nu blir det inte bra med foton eller något annat. Vilka i-landsproblem va? Men för mig är det extremt viktigt att jag trivs hemma och som det ser ut nu gör jag inte det. Vill köpa en glasskiva till malmbyrån också, blev inspirerad hos Elina :-) Så nu vill jag ju på IKEA igen, men det lär väl inte bli på ett par månader i alla fall..

Simon säger bara att det viktigaste är att jag är nöjd, så såfort Gabriel flyttar in i sitt rum så möblerar vi om lite.

Kommentarer
Postat av: Elina

Men det är etremt viktigt att man trivs. Och det låter som en relativt bra idé med datorn. Vardagsrummet är ju nästan viktigast, eftersom man tillbringar rätt mycket tid där med gäster bla.



Glasskivan tycker jag givetvis att du ska inhandla. :)

2010-09-21 @ 07:59:32
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: lovisa

good luck:D

2010-09-21 @ 08:34:18
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Elina

Ja, men då äre klart du ska köra på det. :)

2010-09-21 @ 11:17:37
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Ida

Ingen fara på taket! Tråkigt att han är sjuk men jag åkte på att jobba dag imorgon så det passar bra att ses någon annan gång. Nästa vecka är jag ledig onsdag som det ser ut nu (man vet aldrig när det ändras, springvikarierar och tar det jag kan få) kan det vara något? Hoppas lilleman kryar på sig snart, kram och ha det gott så länge.

2010-09-21 @ 20:20:55
URL: http://iandwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0