Regnig torsdag

Idag vaknade jag pigg och utvilad 8.30. Jag känner skillnad i hur kroppen mår, men det kanske beror på att jag blir av med alla "gifter". Eller så inbillar jag mig, men jag mår bättre i alla fall! Drack min shake till frukost och den gick ner lätt, bara fyra kvar och sen är detoxen äntligen slut. Jag hoppas att de jag börjar dricka imorgon är lite godare och så behöver jag ju bara dricka två såna om dagen.

Regnet öser ner ute och jag hoppas verkligen att det avtar tills i eftermiddag då vi ska upp på stan. Skulle behöva köpa mig regnkläder och gummistövlar, men det får bli till våren. Känns som att det snart är dax för vinterkläder ändå så, dessvärre!

Igår fick jag ett mejl om databordet och det verkar som att vi får det sålt redan idag! Skönt, trodde faktiskt inte det.

En annan rolig grej är att Simon fått förlängt ytterligare en månad på jobbet! Visst hade en tillvidaretjänst varit det bästa, men man ska vara glad över det "lilla" :-) Han trivs verkligen bra där och vi hoppas ju givetvis att han får stanna!

Kommentarer
Postat av: Maria

VA?? Finns Emmaljunga scooter redan här i boden på barnvagnsbutiken eller spekulerar du bara???

2010-09-23 @ 21:37:16
URL: http://slaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Jahaaa! Men då ska jag hänga på låset där imorgon och se vad hon har. Vet du när dom öppnar?



Åhhhh hoppashoppas!!!

2010-09-23 @ 21:50:21
URL: http://slaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0