Tröttmössa.

Jobbat till 12 idag. Cyklade hem till mina pojkar och försökte göra en kraftansträngning till att städa, men icket. Det tär fruktansvärt på psyket att vara trött hela tiden, känner mig nästan sjukligt trött. Skulle gärna sova 22 av dygnets 24 timmar! Det är som att jag faller in i någotslags koma.

Istället för måste-göra't la jag mig på golvet i lillemans rum tillsammans med honom och läste olika böcker. Det är så härligt att det börjat ploppa ut så många ord ur hans mun! Han är ju lite senare med talet, men de sista två månaderna har det gått i rasande fart ändå. Han säger bara enstaka ord, men han härmar mycket som man säger. Och det syns verkligen att han suger åt sig en massa när man pratar med honom. Där släktar han nog mer på mig. Jag sa inte många ord men så helt plötsligt surrade jag på så att det brann i folks öron hihi. I typ allt annat är han sin pappa upp i dagen, speciellt vildingen i honom! Men tjurigheten kommer nog dessvärre från mig också haha. Förstår knappt att någon så liten kan ha så mycket temperament, men det har han iofs haft sen han var en liten knodd.

Imorgon vankas födelsedag hemma hos oss, inget särskilt firande imorgon dock. Det bjuds på fika på söndag istället. Imorgon tänkte vi nämligen åka ut till mormor och Björns stuga, eller mommo och Böö på Gabriel-språket ;-) Vi har inte varit ut dit något alls i sommar och det här är sista helgen vi är lediga tillsammans innan semestern och mitt vikariat är slut, dessvärre har ju Simons semester istället bytts ut mot sjukskrivning. Men han mår bra iallafall! :-)

Nu ska jag skrubba köksluckorna innan det är dags att sova. Om 1½ timme är jag hela 23 år. Gammeltant va? Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0