Hej igen!

Det finns ungefär en miljon anledningar till att jag varit förfärligt dålig på att uppdatera här på sistonde, men det låter jag vara osagt.

Gabriel har börjat sova i sin stora säng, mallig och enormt lycklig blev han när den stod i hans rum en dag när han kom hem från dagis. Men med sömnen har det varit sisådär. Det där med att kunna kliva upp själv var ju nämligen väldigt populärt. Han har smygit upp på natten och härjat och han vaknade varje natt mellan 03-05 och tyckte det var morgon. Nu har det blivit bättre, han vaknar fortfarande runt samma tid men då kommer han till vårat sovrum och vill sova mellan oss. Han måste ju dock väcka oss (vilket alltid blir mig) för att han inte når att klättra upp i våran säng. Men jag måste erkänna att jag tycker det är så otroligt mysigt. Oj vad jag saknat att samsova! Älskar när han ligger med ett leende på läpparna och stryker en på kinden, vill hålla handen, eller att bara ligga och beundra honom när han sover. Så jag njuter!

Idag har vi varit och firat lilla jul hos svärmor. Mamma, hennes sambo Björn och min morbror Mats kom också dit. Vi har ju bokat biljett ner till Åland över jul för att fira hos min pappa med familj så vi passade på att ha en extra julafton :-) Mysigt hade vi! Och många fina julklappar fick älskade lillebus, vi också för den delen!

Nu ska jag parkera rumpan i soffan en stund och ringa min underbara vän Kristina!



För en månad sen besökte jag föressten min frisör och resultatet blev att jag kom därifrån med blont hår! Inte jätteljust, men sådär lagomt. Jag är jättenöjd hur som helst och har inga planer på att bli brunett igen!




Stora killen har ju börjat sova i stora sä...

img_4290 (MMS)

Stora killen har ju börjat sova i stora sängen! :-) Det har varit flera hemska veckor med i snitt 3 timmars sömn per natt, men nu har det äntligen gått till sig!


RSS 2.0