Våran älskade 2-åring!

Här har det inte uppdaterats på en många dagar. Men det har varit fullt sjå inför Gabriels 2-årskalas i söndags.  Och vilken toppendag det blev! Vi är så otroligt tacksamma till alla fina männiksor som kom för att fira våran älskade lillebus! Och paket fick han hur MYCKET som helst och allt blev verklugen superpoppis! Tillsist klurade han ut plinganget på dörrklockan innebar paket haha. Sötnosen!

Igår fick vi besök från Skåne som stannade till idag. Simons kusin och hans flickvän som var uppåt i landet för något jobbrelaterat. Himla kul att träffas!

Imorgon är jag ledig och hjärtat påbörjade ju sin semester igår. MYS! Så härligt att vara tillsammans hela familjen. Vi jobbar ju i princip alltid om varandra annars.. Så planerna för dagen är att kila en sväng på stan och leta en välkommen till världen-present, luncha ute och så kaffe hos bästa familjen Levring/Berglund!


En nöjd 2-åring när han fått en Timmy Lamm-film. Han fick öppna sina paket från oss 8.41 på morgonen, samma tid som han föddes ;-)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Sötaste Gabriel! :).

2011-07-20 @ 07:40:12
URL: http://vigan.blogg.se/
Postat av: Victoria

Nä men hennes dörr är öppen under natten/morgonen och om jag skulle börja spola och dona på inne i köket då skulle hon vakna, det är ju vägg i vägg. Skulle ha varit smart och laddat den dagen innan :-P

2011-07-20 @ 21:53:42
URL: http://vigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0