Iiih! Nu har jag en muminmugg som är vinta...

img_8990 (MMS)

Iiih! Nu har jag en muminmugg som är vintage-klassad, "snölyktan" från 2007. Med klisterlappen kvar och allt, jag är så nöjd!


Gabriels skor som jag beställde tidigare i...

img_5632 (MMS)

Gabriels skor som jag beställde tidigare i veckan har äntligen kommit! SÅ snygga!


Middag med Britta och Linda i Brittas kyrk...

img_7731 (MMS)

Middag med Britta och Linda i Brittas kyrkstuga i Gammelstan. Min nya dröm är att äga en kyrkstuga, så otroligt mysiga!


Nu tar jag helg!

Klockan 17 idag avslutade jag min 3-dagars jobbhelg och nu är jag ledig imorgon, jippi!

Har inga större planer för imorgon utan tänkte ägna dagen åt storstädning. På mina lediga dagar tidigare i veckan prioriterade jag roliga saker istället för alla måsten men nu kan det dessvärre inte skjutas upp längre. Ett nödvändigt ont helt enkelt. Ska nog skicka iväg mina pojkar så jag får påta på ifred, är ganska skönt det! Poppa lite musik och göra allt utan att bli avbruten. På tal om musik så är jag ute efter en dockningsstation (heter det så?) till min iPhone men har ännu inte hittat någon som fallit mig i smaken.

Annars så trånar jag efter en massa nya muminmuggar hihi. 12 stycken har jag hunnit samla på mig, och det finns många till kan jag lova. Läste någonstans att det kommit ut 54 muggar, men vintagemuggarna är lite svåra att få tag i och dyra givetvis. 90-tals muggarna är allra svårast, eller "Fazer"-muggen som gjordes i väldigt få exemplar och går lös för mellan 10-15tusen om man lyckas hitta en. I have done some research! Muminmuggen jag vill ha allra mest just för tillfället är "Snölyktan" säsongsmuggen från julen 2007. Det är nog den finaste av dom alla! Jag älskar verkligen alla mina muminmuggar och jag hoppas att dom kommer vandra vidare i flera generationer framåt! Men att Gabriel nu ska ärva mitt muggintresse är väl kanske inte så sannolikt ;-) Eller så är det pensionssparandet som står i vitrinskåpet som Ida säger ;-)

Nu väntar sängen så jag orkar upp och ta tag i skitgörat imorgon. Ibland önskar jag att Gabriel kunde sova såpass länge på morgonen så att man hann upp och dricka sitt morgonkaffe i lugnt och ro. Men icket, fullt ös redan runt 6-7-tiden på morgonen! :-)


Titta vad jag hittade när jag kom hem från...

img_8917 (MMS)

Titta vad jag hittade när jag kom hem från jobbet    hihi. Jag älskar spontana presenter!


Shopping!

Vi har haft en mysig dag tillsammans hela familjen i Luleå. Och en minst sagt lyckad shoppingtur var det! Det är nästan så att jag inte vågar titta på kontoutdraget på några veckor hihi.

Påfyllning i garderoben fick vi allihopa! Mest till mig och Gabriel. Gabriel går ju upp till storlek 86 och det är massvis som måste inhandlas. Och så tillkommer alla vinterkläder till det också.. Jag och Gabriel fick oss också varsitt par skor. Men Gabriels skor åker tillbaka, vill ha Kavat trots allt, men ska börja med att mäta hans fötter och se ifall han kan ha vårens inköp nu i höst.

Och så till det allra bästa inköpet idag: en iphone 4 till mig!! :-D Stod länge och velade angående färgen, men tillsist bestämde jag mig för en svart! Och jag kan bara beskriva den med ett ord: kärlek haha. Vilken jäkla telefon! Jag är döförälskad i en liten pryl!! Har nött lite yatzy på den ikväll hihi. Nu kan jag äntligen lyssna på spotify när jag är ute och promenerar, och mobilblogga igen! :-)

 

Vi fick ihop en liten klädhög idag!
3 linnen, 3 toppar, 1 oversize topp och en stickad tröja till mig, 1 par jeans till Simon och 3 byxor, 3 tröjor och 1 kofta till lilleman!
 


Min älskade lilla toker!


Vänner ♥

Har ganska nyligt kommit hem från jobbet. Nu är jag ledig i 2 dagar! :-)

Gårdagen spenderades tillsammans med goda vänner. På eftermiddagen kom Johan och Egon som jag gick gymnasiet med. Som jag saknar dom alltså. Vi pratade minnen och herregud vilka tokigheter! Det var iallafall hur trevligt som helst och Gabriel blev störtförtjust i båda två! Pojkarna hade också med sig en bukett rosor till mig hihi, lite gulligt sådär.

Senare på kvällen kom väldens bästa grannar Johanna och Daniel. Vi åt upp det sista fikat som var kvar och tack och lov är kylen nu rensad från alla sötsaker. Nu blir det att ta tag i både träningen och kosten!




Vikariat.

Wii wii wii vilken toppendag, minus att jag höll på att försova mig imorse då. Hann nätt och jämnt till jobbet i tid!

Men mitt i morgonarbetet fick jag ett samtal från Bemanningsenheten som erbjöd mig ett vik på 89% t.o.m 30/9 på stället jag vikade på innan mitt sommarvik började. Åh, jag blev så himla glad så jag höll på att hoppa upp i taket hihi. Trivdes så himla bra där så det kommer bli toppen att få komma tillbaka! Sen finns det en god chans till förlängning, men isånafall är det bara en bonus. Nu vet jag att det trillar in pengar på kontot några månader framöver, vi kan PLANERA och vi kan skriva dagistider för flera veckor framöver nu när jag har ett schema. Oj oj!! Nu håller jag bara tummarna att det inte krockar så mycket med Simons schema, men turligt nog har ju Gabriel mormor och farmor som alltid ställer upp som barnvakt då det behövs.

Nu väntar vi in min mamma och morbror Mats (eller Mafs som han kallas av våran lillbuse hihi) och sen ska lite gamla möbler köras iväg. Som jag har längtat! Har haft kvall all den där (i mina ögon) skiten alldeles för länge. Härligt att sovrummet nu börjar likna mer ett sovrum istället för ett förråd.

Sen ikväll får jag nog lite till gäster som inte kunde komma i helgen!

6/8

Hipp hipp hurra för mig & världens bästa Kristina på våran 23-års da´!


Tröttmössa.

Jobbat till 12 idag. Cyklade hem till mina pojkar och försökte göra en kraftansträngning till att städa, men icket. Det tär fruktansvärt på psyket att vara trött hela tiden, känner mig nästan sjukligt trött. Skulle gärna sova 22 av dygnets 24 timmar! Det är som att jag faller in i någotslags koma.

Istället för måste-göra't la jag mig på golvet i lillemans rum tillsammans med honom och läste olika böcker. Det är så härligt att det börjat ploppa ut så många ord ur hans mun! Han är ju lite senare med talet, men de sista två månaderna har det gått i rasande fart ändå. Han säger bara enstaka ord, men han härmar mycket som man säger. Och det syns verkligen att han suger åt sig en massa när man pratar med honom. Där släktar han nog mer på mig. Jag sa inte många ord men så helt plötsligt surrade jag på så att det brann i folks öron hihi. I typ allt annat är han sin pappa upp i dagen, speciellt vildingen i honom! Men tjurigheten kommer nog dessvärre från mig också haha. Förstår knappt att någon så liten kan ha så mycket temperament, men det har han iofs haft sen han var en liten knodd.

Imorgon vankas födelsedag hemma hos oss, inget särskilt firande imorgon dock. Det bjuds på fika på söndag istället. Imorgon tänkte vi nämligen åka ut till mormor och Björns stuga, eller mommo och Böö på Gabriel-språket ;-) Vi har inte varit ut dit något alls i sommar och det här är sista helgen vi är lediga tillsammans innan semestern och mitt vikariat är slut, dessvärre har ju Simons semester istället bytts ut mot sjukskrivning. Men han mår bra iallafall! :-)

Nu ska jag skrubba köksluckorna innan det är dags att sova. Om 1½ timme är jag hela 23 år. Gammeltant va? Haha.


...

Haft en usel dag idag, visserligen tycker jag att de flesta dagarna är sämre dagar numera. Nåja.. Hösten är på ingång och det förklarar mitt humör som för tillfället är som en berg-och-dal-bana  Jag blir alltid höstdeppig, tycker bara att det kommit ovanligt tidigt iår. Är ledsen över allt och ingenting. Är ständigt trött och känner mig helt apatisk när det handlar om att göra hushållssysslor och liknande. Kan typ inte vara ensam en sekund utan att känna mig övergiven. Så nu är det extra viktigt att jag omger mig med en massa människor som jag tycker om och skippar alla energitjuvar. Det är tur jag har så fina vänner, en underbar familj och mina älskade pojkar som förgyller mina dagar ♥

Imorgon blir det ett (eller flera hihi) glas vin och middag på Bränna med vänner och det ser jag framemot!


RSS 2.0