Change.

Det är inte bara vårat sovrum som står inför förändrig utan även Gabriels. Lillkillen växer sig till en storkille och med det ska spjälsängen bytas ut mot en större säng. Vi har funderat fram och tillbaka på vilket typ av säng vi vill ha. Växa-, junior- eller en helt vanlig barnsäng? Men så idag hittade vi sängen med stort S - Story från Mio. Den har förvaring vilket är det ultimata i Gabriels väldigt lilla och svårmöblerade rum som innehåller en massa leksaker. Ett annat plus är att den har gavel vilket de flesta sängar med förvaringsmöjligheter inte har. Dessvärre kommer rummet bli betydligt mindre vilket innebär att Mickisetet med bord och pallar måste säljas. Men det är smällar man får ta!
 

Denna fina..

.. med turkosa boxar..

.. och ikea's praktiska stödbräda!

Jag tror att det kan bli riktigt bra faktiskt. Nu behöver vi bara göra slag i saken! Men än får det vänta några månader, vårat sovrum är prio 1!


Kommentarer
Postat av: Ida

Blir nog toppenfint det där med! Sängen var helt i min smak och lådorna som karameller, fast jag skulle nog ha haft lådor i två olika färger (hade inte kunnat bestämma mig för bara en..) =) Tyvärr är Anton för stor för en juniorsäng, även om jag grämer mig att hans 120 cm breda tar upp halva rummet så är den praktisk i många avseenden. (Och gavel är ju ett måste!!)

2011-09-24 @ 08:59:39
URL: http://iandwe.blogg.se/
Postat av: Ida

Har du förresten sett de här kuddarna från Åhléns, väldigt lika Anna Os men till halva priset;http://www.ahlens.se/catalogueImage?uid=bb93eeec-9c79-46fc-ae89-99b1ce77b0d9&w=680&h=680

2011-09-24 @ 09:38:09
URL: http://iandwe.blogg.se/
Postat av: Ida

Jamen dåså, jättebra att den är 90x200! Anton hade en antik växasäng från att han var ca 2 år till han var 3 år och sedan Ikeas Kritter till han var 5 år, men till Noomi kommer vi skaffa en ordentlig säng direkt efter spjälsängen. Himla bra när barn är sjuka eller trötta föräldrar behöver ligga, då ryms man fint utan att bryta ryggen på kuppen =)Och Antons säng här hemma funkar även som gästsäng, typ nu när Markus syster kommer hem från USA och ska sova över här. Toppenbra!

2011-09-24 @ 15:42:35
URL: http://iandwe.blogg.se/
Postat av: Maria

Superfint! Vi ska nog ta å köpa en säng till J ifrån möbelmagasinet.se, har riktigt fina vuxensängar som även funkar till småttingar.

2011-09-25 @ 10:20:34
URL: http://slaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0