Tomt!

Här har det ekat tomt bra länge nu! En ändring på det tänkte jag.

Har egentligen inte hänt mycket de senaste veckorna, livet flyter på som vanligt. Jobbar som en tok känns det som. Dessvärre ser det ut som att jag inte kommer få fortsätta mitt vik längre än månaden ut. Kommer bli en liten omställning att gå tillbaka till att springvika, har ju ändå gått på olika vik i 5 månader nu! Så jag ser verkligen inte framemot 1:a oktober. Tanken var ju egentligen att jag skulle plugga upp betygen nu i höst, men så blev det icket. Blir att sätta sig i skolbänken till våren istället och satsa på sjuksköterskeprogrammet nästa höst. Jag vill fortfarande satsa på barnmorska. Den drömmen har jag haft sen jag klev in på BB då min kusin Fanny var en liten färsking och den 6:e oktober fyller hon 7 år. Då bestämde jag mig för att jag ville jobba på förlossningen! Så jag undrar vad jag tänkte med när jag i princip kastade den drömmen i soporna under gymnasiet. Tänk om man varit lite klokare då och inte alltid tänkt "Det löser sig!". Sen finns det andra orsaker till mina dåliga beslut under gymnasietiden, men det är en annan historia!

För Gabriel leker livet precis som för de flesta andra 2-åringar. Han växer så det knakar och jag kan nog konstatera att han inte är någon liten bebis längre, även om han nu alltid kommer vara min bebis. Idag frågade jag honom om jag fortfarande kommer få pussa honom lika mycket när han är 15 år som nu och han svarade glatt "ja". Så jag tänkte att jag skriver ner det här så jag kan visa honom när den dagen väl kommer. Ibland kan jag nästan bli lite panikslagen för att han kommer bli stor, vuxen tillochmed! Snacka om att inte leva i nuet va?! Skämtåsido, men han är i en sån otroligt härlig period nu (minus 2-års trotsen). Det har jag visserligen sagt typ tusen gånger tidigare, men alla åldrar har verkligen sin charm!

Nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma, skittråkigt. Det tar liksom aldrig slut. Och när jag inte riktigt är nöjd blir jag så förbaskat omotiverad. Skulle vilja göra om det mesta här hemma. Köpa en ny soffa, nytt vardagsrumsbord, lite tavlor osv.. Väntar fortfarande på tapetseringen i sovrummet, när det är gjort får jag ju stilla mitt "göra-om-behov" lite iallafall. Men en ny soffa skulle vi verkligen behöva, en större soffa. Det finns ju relativt billiga soffor idag för fyrsiffriga belopp, men det är ju en prioriteringsfråga. Idag gick jag iallafall och spontanköpte en byrå till hallen så nu har jag lite idéer över vad som behöver fixas där. Blir nog bra i slutändan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0