Babyhoroskop

Hittade det här lite roliga horoskopet idag, och vi väntar ju en liten kräftbebis : )

22 juni - 22 juli
Planet - månen
Element - vatten


Då det är ett vattentecken så blir bebisar födda I Kräftans tecken sannolikt mer känslosamma än de flesta. Ska man sammanfatta bebisen född i kräftan med ett ord så blir det "tårar".


Han kommer förmodligen att gråta en hel del, så att hålla och krama är av yttersta vikt - ja vad som helst för att ge krabaten lite tröst. Eftersom han är en känslig person så kommer han snabbt att snappa upp om det är dålig stämning hemma, ni kan inte lura den här lilla totten, så se till att rensa luften!


Se även till att undvika att bråka framför kräftbebisen - för honom är familjen allt, och han blir snabbt orolig om det finns minsta tecken på osämja.


Då kräftan är moderns stjärntecken så är omtanke, familjäritet, känslighet och känslor framträdande karaktärsdrag. Dessutom är kräftan minnets tecken, så han kommer att komma ihåg det mesta som hander, både det bra och det dåliga. Om han till exempel tappar bort dig i affären i två minuter så kommer det att vara inpräntat i honom som ett minne då hans mamma avvisade honom.


Därför är det extra viktigt för den här bebisen att få känna sig säker, särskilt i familjens lugna vrå. Familjen kommer alltid att vara viktigast för kräftan, till och med mer viktiga än vänner.


För att summera; bebisar födda i kräftans tecken blir familjekära, behöver känna sig skyddade och, med lite tur, kommer att lära sig simma som en fisk!


Kommentarer
Postat av: malin

Du det där men att lära sig att simma som en fisk, det vette fan.. jag kan inte simma, kanske bara vra jag som gick mot strömmen ? ;)

2009-06-10 @ 06:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0