6 juni

Det har varit en riktigt härlig dag. Vi har grattat mormor som fyller 64 år idag : ) Sen så har vi varit hos svärmor och ätit palt, mums! Det har varit skönt att ha varit sysselsatt hela dagen, då har man inte hunnit fundera så mycket!

Har pratat en del med svärmor om det här med att bebis är liten. Jag visste ju att Simon var liten då han föddes, och tydligen har de flesta i deras släkt haft en väldigt låg födelsevikt. En kusin till Simon var tydligen inte större än 1700 gram då han föddes i vecka 40 (det vill säga en fullgången graviditet). Jag har ställt in mig på att allting är bra och att bebis är frisk som en nötkärna, men att h*n har bara fått mer av Simons gener : ) Jag måste få tänka så. Jag kommer SJÄLVKLART älska det här barnet lika mycket även om det nu visar sig vara något avvikande, men som förälder vill man ju inget hellre än att ens barn ska vara friskt och må bra.

På måndag ska vi till våran barnmorska. Vi fick en tid hos henne trots att vårdcentralen har semesterstängt, hon är verkligen supergullig! Kommer ju bara gå på kontroller på specialist mvc på Sunderbyn resten av graviditeten så jag ville träffa henne en "sista" gång, prata om det som varit och lite sådant.

Nu ikväll blir det väl rätt lugnt. Ska nog krypa ner i sängen på en liten stund, men Simon lär ju vara uppe halva natten med sitt Guitar Hero Metallica som han fått idag : ) Han ser just nu ut som ett barn på julafton, rätt sött! Men så länge han är nöjd så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0