Jäkla vulkanutbrott!

Faaaan, jag är så jäkla nervös över det här förbannade vulkanutbrottet. Det senaste är att askmängden inte minskar och att flygtrafiken kan stå stilla väldigt länge.. Och när dom säger "väldigt länge" eller "betydligt längre än vad vi först trodde" tolkar jag det som i alla fall ett par veckor. Vi åker ju om 11 dagar och jag hoppas verkligen att det hunnit lägga sig tills dess! Vad fan gör vi annars?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj! Hoppas allt skit är borta tills då (!)

2010-04-16 @ 23:20:06
URL: http://jodd.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, ne. Jag hade heller inte velat vara i den gamla svängen igen, allt som är nu och kommer framöver är SÅ mycket mer värt, men minnen finns ju alltid kvar, och ibland är det bara kul att se tillbaka på "den gamla tiden" :)

2010-04-16 @ 23:23:22
URL: http://jodd.blogg.se/
Postat av: Linn Hedin

ja just ja.. ni ska ju snart iväg.. hoppas de hinner lägga sig till dess.. men tyvärr så betvivlar jag nog det :/ det är inte helt omöjligt att den största vulkanen blir triggad av den lilla och då kommer trafiken stå stilla LÄNGE..

2010-04-17 @ 00:13:38
URL: http://linnhedin.blogspot.com
Postat av: Kristina

Usch ja! Håller tummarna för att ni kommer kunna åka! Det jag hörde igår var att vindarna hade vänt till sydliga vindar så det är ju bra om det håller i sig för då kanske man snart kan starta flygtrafiken i Sverige igen.

2010-04-17 @ 08:44:32
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0