101202

Det var så mysigt att ha Mari, Jonas, Fanny och Ellen här i eftermiddag, bästa familj ♥ Önskar bara det varit en lite längre stund. Sist vi träffades var på Fannys 6-årsdag den 6 oktober och vi bor drygt 4 mil ifrån varandra, det är fasiken oacceptabelt! Gillar inte att det ska vara så långt mellan gångerna.. Nåja, bättring på den fronten dårå!

Det har bara blivit värre i halsen idag :-/ Så det fick bli ännu en träningsfri dag för att inte förvärra alltihop. Hoppas det blir bättre tills på lördag så jag kanske kan träna lite smått i helgen. Jag kan verkligen inte bli sjuk nu, det känns likamed jordens undergång. Jag måste träna för att få lite ro i kroppen. Jag älskar verkligen känslan i kroppen efter ett jobbigt träningspass, känslan av att vara NÖJD och STOLT över vad man presterat! Detta har verkligen stigit mig åt huvudet, men idag fick jag det ultimata beviset på vad jag faktiskt åstadkommit - jag kom i mina smaljeans, och jag fick igen knapparna!! Lite tighta ännu och magen väller ut utanför byxlinningen, MEN.. för 10 veckor sen fick jag bara upp dom en liten bit ovanför knäna. Och jag blir lite pirrig bara av tanken att de faktiskt ska blir för stora i slutändan! Om några veckor ska dom nog sitta som ett smäck :-)

Imorgon ska jag kika efter ett par nya jeansleggins, börjar bli liiite less på att behöva dra upp de jag har stup i kvarten! Och då är det ju passligt att använda mitt presentkort på Lindex som bara ligger och dammar här hemma!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fyfan vad du är duktig Julia!!! :D Önskar att jag också var duktis, men jag lär förbli en tjåkkis. Hejja dig! :)

2010-12-02 @ 23:58:53
URL: http://jodd.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag håller med Johanna, du är så jädrans duktig. IIIIIIIHHH!

2010-12-03 @ 00:18:22
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Victoria

Håller med Johanna och Elina, du är så jäkla duktig!

2010-12-03 @ 08:08:24
URL: http://vigan.blogg.se/
Postat av: Britta

Du är grym!!

2010-12-03 @ 11:15:13
URL: http://brittalindmark.wordpress.com
Postat av: Britta

Du är grym!!

2010-12-03 @ 11:15:20
URL: http://brittalindmark.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0