Barnrums-drömmar

Jag sitter och drömmer och längtar tills jag får börja inreda lillprinsens rum. Än så länge är det datarum/förråd men i sensommar ska vi (jag) börja pyssla där inne! Helst hade jag velat göra det nu, men Gabriel har ju inget behov av ett eget rum ännu och det finns annat att lägga pengarna på. Men jag har en idé i huvudet på hur det ska se ut :-) Och i princip allt kommer från Ikea och Rusta! Ska faktiskt måla om väggarna också. Var så nöjd med att det var ljusgula tapeter när vi flyttade hit men efter nogrannare eftertanke vill jag ha vitt :-) 

Ni som läser min blogg och som har barn kan väl berätta (anonymt eller inte) hur gamla era barn var när de började sova i eget rum? Vi har planer på att Gabriel ska börja sova i sitt rum då det är färdiginrett så ungefär när han är 13 - 14 månader. Och då skaffar vi nog en babyvakt för jag vet att jag inte kommer kunna slappna av om jag inte kan höra honom, tycker han fortfarande är såpass liten då..  Men det är alltig roligt att höra hur andra har gjort!

Kommentarer
Postat av: jenny

min största tjej (linnea) va bara 5 månader då hon fick eget rum, hon sov hela nätter från det att hon va 2 månader så det kändes onödigt att vi skulle va anledningen till att hon vaknade å blev störd, vi hade dock en barnvakt så vi skulle höra henne. vi va nämligen tvugna å ha dörren stängd då vi hade katter! jossan fick eget rum då hon va 1 år, hon krånglade så länge på nätterna me amning å sovning så jag kände atrt det blr mer jobb å flytta henne och måsta springa emellan! Sigge kommer att få eget när vi byggt ut huset:) vi e ett rum kort:) å det blir nog när han e runt 1-1,5 år.

2010-02-10 @ 11:55:54
Postat av: Liselle

Love fick flytta till sitt rum när han precis blev 6 månader :) vi har babyvakt fast vi sover vägg i vägg men för säkerhetsskull så. Han störs så lätt när pappa snarkar :P haha Så nu har han sovit i sitt rum i snart 3 veckor och det går jättebra :)

2010-02-14 @ 18:04:15
URL: http://smafotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0