Trasig stol

Idag hände det.. jag satte sönder en av våra köksstolar. Det har varit väntat, inge bra kvalité direkt, men ganska kass tajming då vi inte alls har råd att köpa nya just nu. Är glad att det var jag och inte något främmande som drattade i golvet, tack och lov. Men jag gjorde inte illa mig i alla fall! Och Gabriel, ja han började asgarva! Haha, han tyckte nog mamsen var lite tokig :-) Men sen när Simon hjälpte mig upp började han gråta. Söt var han i alla fall!

Det är någon av dessa stolar från Rusta jag vill ha. Helst de med dyna eftersom jag har hittat även ett matbord ur samma serie. Fast det spelar ju inte så stor roll egentligen! Huvudsaken att de är sköna, och fina!




Kommentarer
Postat av: Kristina

Samma sak hände för oss för flera år sedan, dock var det en som var på besök som satt sönder stolen! Kan säga att det var tur att jag inte var hemma utan bara A för jag hade nog inte vetat hur jag skulle reagera ;-) haha!

2010-02-21 @ 18:04:54
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: mamma/mormor

Det var då tur att du inte gjorde illa dig och att du inte hade Gabriel i famnen iaf :)

2010-02-21 @ 19:23:54
Postat av: Linn Hedin

har hänt här med! Rasmus skulle komma åt något på de övre hyllorna i vårt kök och ställde sig på en av stolarna och åkte igenom hela stolen med benet! konstigt att de görs så dåliga stolar med tanke på att de dagligen ska slitas

2010-02-21 @ 21:07:34
URL: http://linnhedin.blogspot.com
Postat av: Anonym

Därför satt inte jag på dom när jag var gravid, då hade ni inte haft en enda stol kvar. Pallen funkade bra för mig ;) haha. Det är läskigt när man sitter och så försvinner bara stolen under en, man blir mer chockad än gör sig illa :P

2010-02-22 @ 09:59:00
URL: http://gabson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0