BVC idag

BVC-besöket idag gick väl sisådär. Gabriel har planat ut ännu mer på vikten, han har endast gått upp 360 gram på 4½ vecka.

Vi pratade mycket om Gabriels matvanor. Han äter 110 - 165 ml ersättning 4 - 5 gånger/dygn vilket är mindre är "normalt" så att säga, plus att vi kämpar på med smakportionerna. Vi kom fram till att vi ska öka mängden fett i maten, skippa vatten helt och hållet och byta ut ett mål ersättning om dagen till välling och fortsätta med smakisar som vanligt, men nu prova ge honom kött/fisk/fågel också. Och så ska vi fortsätta gå till BVC 1 gång/månad för vägning istället för varannan som det är egentligen är från och med 6 - 7 månaders ålder.

Vi pratade även endel om Simon och det faktum att det förmodligen är gener som gör att Gabriel är modell mini. Detta kommer förmodligen låta otroligt för er, men Simon vägde 6 kilo när han var 2 år. Så det känns som att generna har ett finger med i spelet ;-)

Men Gabriel fick i alla fall jättemycket beröm av barnläkaren för att han är så aktiv och han tyckte vi hade all anledning att vara stolt över vår lille kille :-) Vilket vi givetvis är!

Gabriel 6 månader
Vikt: 5890 gram
Längd: 63,5 cm
Huvudomfång: 41,2 cm


Kommentarer
Postat av: malin

Han är ändå stora killen nu :)

Dräggel-pelle med bus-humor, man kan sitta och skratta i flera timmar med honom, ett riktigt charmotroll.



När jag ser på bus-killen så längtar jag dubbelt så mycket efter min <3

2010-01-19 @ 23:43:09
Postat av: Johanna

Haha, dom var INTE fina hemma hos oss. Passade som inte in här, så imorgon ska jag skicka tillbaka dom. Har redan beställt ett par andra, så förhoppningsvis passar dom bättre och då kommer det bilder ;)

2010-01-19 @ 23:55:58
URL: http://jodd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0