Nutrilett

För att "maxa" min viktnedgång funderar jag på att byta ut lunchen mot nutrilett-shakes eller liknande + frukt. Någon som har erfarenhet av det? Tänkte lite angående hur länge man kan hålla på så? Hittar ingen information om det någonstans annat än att om man dricker det alla måltider ska man inte hålla på mer än 2 veckor. Men det är ju som sagt bara lunchen jag kommer byta ut isf.

Någon "kunnig" som vill dela med sig kanske? :-)

Kommentarer
Postat av: Nina

Köp INTE Nutrilett Jordgubb. Det smakar skit. Mer vet jag inte om det. Och så länge du äter frukost och middag som vanligt så tror jag nog att du kan hålla på ett tag.



Våran unge kommer se ut som en sumo när han kommer ut, men såklart ska ni få träffa honom ändå. ;)

2010-06-03 @ 12:49:49
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tror att du kan dricka Nutrilett till lunch en längre tid, men jag tror det skulle vara bättre om du börjar med att ersätta två mål om dagen, för att sen efter ett tag gå till ett mål. För kroppen "vänjer" sig ju efter ett tag, och då behövs det lite förändring. Tex då att du går från två mål till ett! Men att ersätta ett mål är ju bättre än ingenting ;) Och det går nog att köra på det ett längre tag!

2010-06-03 @ 12:51:30
URL: http://jodd.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, såg att ni skulle på Ikea, rooooligt! Vill också dit igen! Vad ska ni handla för något? :) Får man skicka med en beställning kanske kanske? Vet inte om vi ska dit något mer innan flytten.

2010-06-03 @ 13:14:05
URL: http://jodd.blogg.se/
Postat av: Maja

Vad har du för mål med din viktnedgång?=)

2010-06-03 @ 13:22:09
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

Hmm... men är det inte bättre att äta normal mat? Man orkar inte hålla på så där med shakes och grejer. Det sluta ju med att man går upp ännu mer än ifrån början för man hetsäter till slut. Kroppen behöver ju energi... Nu låter jag som värsta morsan, haha. Men tror du inte det är bäst?//Emma.

2010-06-03 @ 13:25:58
URL: http://www.twoolssonsisters.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0