Påskdagen

Idag har jag jobbat i en hemtjänstgrupp. Har aldrig tidigare jobbat inom hemtjänsten och visst kände jag mig rätt förvirrad vissa gånger, men hade ju en fusklapp med mig över allt som skulle göras.

När jag slutat klockan 13 skyndande jag mig hem till lillebus som haft sällskap av mormor. Visste att han låg och sov och jag hade tänkt hinna sätta mig på ballis och njuta av solen en stund, men jag hann inte mer än kliva in genom ytterdörren så vaknade han. Typiskt! Men då blev det lite mys&gos istället och det är ju det bästa som finns! Efter det kilade vi till G's mormor och Björn för lite bus. Deras gård hade inte hunnit torka upp särskilt mycket och galonbyxorna är verkligen guldvärda! Han letar som upp varje liten vattenpöl för det är ju så himla roligt att hoppa i dom ;-) Sen bjöds det på middag. Grillad oxfilé, hemmagjorda potatisklyftor och mammas goda pepparsås, mums! Jag blev mätt vill jag lova!

Testade fota lite med Björns nya systemkamera också. En Nikon D7000 med ett 18-105 mm objektiv. Det var roligt hihi. Men jag tyckte det var lite svårt ochatt den var TUNG! Jag måste nog träna mina armar lite mera haha. Blev bara ännu mer sugen på en systemis nu!! Bilderna blir så himla fina. Kanske något värt att investera i. Den som lever får se! :-)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jobb 8-13 imorgon igen, härligt med storhelgs OB! Det är tur vi har min mamsi som ställt upp som barnvakt då både jag och Simon jobbat i helgen.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0