Noll fokus

Ikväll hade jag mitt sämsta pumppass hittills. Kunde verkligen inte koncentrera mig. Kom inte ihåg övningarna, vilka vikter jag brukar använda, ingen ork. Nä fy.. Efter 25 minuter ville jag bara gå därifrån. Min fokus har varit på så mycket annat idag så jag funderade bara på allt förutom bodypump under passet. Nåja, på fredag är det dags igen. Bara att ladda om tills dess :-)

När jag kom hem åt jag ett löskokt ägg, en swebar "mintchoklad" och ett glas mjölk. Har inte hunnit vara och handla något annat idag så det var vad som fanns hemma. Imorgon ska jag köpa hem keso, avokado, nötter och en massa annat smaskigt. Ska bli fruktansvärt gott med ett mellanmål om dagen!!! Som jag har längtat :-)

Kommentarer
Postat av: Britta

Kalkon!

Och frukt Julia! : )

2011-02-16 @ 07:50:42
URL: http://sixth.blogg.se/
Postat av: Ida

Nötter är bra, framförallt mandlar som har högt protein-innehåll. Tänkte på dig igårkväll och kom på att jag ska tipsa om något som jag har haft stor användning av. När jag tränade som mest prenumererade jag på Iform, gav massor av inspiration och tips! Provköp ett nummer, om du inte redan gjort det.. Ska kolla om jag har några kvar! (fast det bästa tyckte jag var att det damp ner en lunta i brevlådan regelbundet som gav massor energi!)

2011-02-16 @ 10:23:51
URL: http://iandwe.blogg.se/
Postat av: sara isaksson

Mellanmål is the shit! ; ) man har sina dippar jag ahd eigår också en!.

2011-02-16 @ 10:51:41
URL: http://lucha.blogg.se/
Postat av: sara isaksson

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!

2011-02-16 @ 10:51:50
URL: http://lucha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0