Roligt, roligt!

Oj så roligt det var med bodystep ikväll! Vi var endast 7 stycken plus instruktören så nu såg jag ju faktiskt allt instruktören gjorde. Jag tog verkligen ut rörelserna till fullo och gud så mycket jobbigare det blev, samt att jag känner mig lite mör i kroppen efter gårdagens pump. Jag lyckades få till mina armhävningar idag, dock på knä, men jag gjorde rätt för en gångs skull. Nu känner jag verkligen att det går BRA för mig på både mat- och träningsfronten. Och imorgon är det pump igen!!! :-) Kunde verkligen aldrig tro att JAG skulle sitta och längta efter träning! Jag känner inte heller att det är något måste utan en del av min vardag helt enkelt. Lika självklart som att andas, typ.


Kommentarer
Postat av: Gammelmostern

Det brukar vara roligt med nytt. Men det är ju lättare att ta ut sig när man kan koreografin. Koreografin som var förra våren var rolig. Den var lite svårare än den som är nu.



Haha, tog också ut rörelserna mer än vanligt igår och blev lite förvånad att jag ändå hade ork kvar efteråt. Andfådd och svettig men hade ändå kunnat köra liiite till.

2011-02-10 @ 08:44:58
URL: http://mypiece.blogg.se/
Postat av: sara isaksson

vad kul att se ! Att du hittat energin & viljan! =) sånt som gör att det håller i längden !=)

2011-02-10 @ 08:45:14
URL: http://lucha.blogg.se/
Postat av: Victoria

dom ringde från step in vid halv 7 i går och jag ska dit på måndag kl 18. dom var snabba denna gång :).

2011-02-10 @ 09:18:14
URL: http://vigan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken härlig känsla det måste vara att inte känna att man MÅSTE haha. Jag längtar tillbaka till den känslan:) Jag har provat Body Step men shit va svårt det var, jag e impad av er som kan!:)

2011-02-10 @ 14:55:44
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0