Hemma.

Och så var vi hemma igen. Roligt? Nja.. Känns lite trist att vara tillbaka i vardagen faktiskt. Men visst är jag glad också för idag har vi ju fått umgås med våra favorittjejer!

Har testat på livet som 2-barnsmorsa då vi haft Stina här när mamma Malin jobbat och vårat dagis haft planeringsdag (dom går ju på samma dagis). Och dom har varit riktiga änglar barnen! När Stina blivit hämtad fick vi besök av Kristina och Vendis :-)

Har beställt vitrindörrarna (vita) till vår bokhylla också. Dessvärre har ju ingen nappat på våra nuvarande dörrar. Och det vore som trist att köra dom till tippen, men här finns då ingen mer plats. Har ringt och bokat tapetsering av sovrummet också men det lär mest troligt dröja till hösten! Nu gäller det bara att bestämma vilken tapet. Det står nämligen mellan två alternativ. Antingen en vit med tunna silverränder (samma som i vårat vardagsrum) eller en vit med silvriga blommor. Jag gillar alternativ två mest, men vi lär nog bo i denna lägenhet några år till. Och får då Gabriel ett syskon eller helt enkelt är i behov av ett större rum kanske inte blommor är det som passar bäst på väggarna? Svårt val!

Nu tänkte jag börja gå igenom alla bilder från Åland. Vi lyckades fylla vårat minneskort med lite drygt 750 bilder. Så det ska nog finnas några guldkorn :-)

Kommentarer
Postat av: ida

gud vad mysigt det måste varit att skriva "Och får då Gabriel ett syskon...".älskar barn men än får det ju vänta, säkert ganska många år. avundas dig ändå. lite. verkar superhärligt.

2011-06-11 @ 05:34:39
URL: http://adiaryfullofloveletters.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0